Luk vlašac Welta Superior

100,00рсд

Iza peršuna, vlašac je najomiIjenija kuhinjska biljka. Fino naseckan ili narezan (najbolje s kuhinjskim makazama) glavni je dodatak u salatama od povrća, naročito u salati od paradajza i krastavca. Mnogo se koristi i pomešan s maslacem i kravljim sirom. Vlašcem se začinjavaju i supe, sosovi uz ribu i meso kao i jela od jaja.

Veoma ukusan luk sa cevastim listovima, plavozelene boje koji gusto izbijaju iz nežne, sitne lukovice do visine 15-30 cm, ili crvenkastim i ljubičastim poluloptastim cvastima od maja do jula. Vlasac koristi svež ili ga osuši za kasniju upotrebu.

Pakovanje:

2 g

Dorada:

Seme nije hemijski tretirano.

Nema na zalihama

Cena dostave nije uključena u cenu. Minimalna porudžbina naših proizvoda je 1.000 rd.

Web portal www.organskobastovanstvo.rs promoviše proizvodnju zdravstveno – bezbedne hrane primenom metoda organske proizvodnje kao deo aktivnosti udruženja Centar za promociju i edukaciju “Organska bašta”.

Dodatne informacije

Pakovanje:

2 g

Dorada:

Seme nije hemijski tretirano.

Možda će vam se svideti …