Majčina dušica, timijan herbal

Majčina dušica i timijan se upotrebljavaju za začinjanje čitavog niza jela: za pečenje govedine i divljači, za živinu i prženu ribu, umake i supe od zeleni, za variva od sočiva. Stavlja se u marinade i biljno sirće.

 

Pakovanje:

0,2 g

Dorada:

Seme nije hemijski tretirano.

Majkina dušica razvija otporan divlji polugrm koji raste u srednjo-evropskim zemljama na rubovima puteva, suvim livadama i sunčanim padinama. Naraste do visine od 40 cm i postiže najjaču aromu za vreme cvetanja. Lišće biljke ima aromatičan miris nalik na limun, ukus mu je nagorak, kamforast.

Rok važenja deklaracije: 30.12.2024.

Cena dostave nije uključena u cenu.

Web portal www.organskobastovanstvo.rs promoviše proizvodnju zdravstveno – bezbedne hrane primenom metoda organske proizvodnje kao deo aktivnosti udruženja Centar za promociju i edukaciju “Organska bašta”.

Dodatne informacije

Pakovanje:

0,2 g

Dorada:

Seme nije hemijski tretirano.

Možda će vam se svideti …