Akcija!

Moj baštenski dnevnik 2 i Vodič za 2023. komplet + poklon REZERVACIJA

1,790.00рсд

„Moj baštenski dnevnik“ je radna sveska koja organskim baštovanima pomaže, tokom cele godine, u praćenju brojnih svakodnevnih aktivnosti u povrtnjaku i voćnjaku: planiranju od idejnog rešenja do realizacije; nabavci reproduktivnog materijala, opreme i alata; pripremi đubriva i sredstava za zaštitu biljaka; planiranju dnevnih aktivnosti u povrtnjaku i voćnjaku itd. „Dnevnik“nije vezan za određenu kalendarsku godinu i možete ga prilagoditi vašim potrebama.

„Vodič kroz organsko baštovanstvo za 2023.“

Planirajte sa nama novu baštensku sezonu uz: godišnji i mesečni kalendar radova; praćenje kretanja Meseca i drugih nebeskih tela; najpovoljnije dane za setvu, sađenje, negovanje biljaka i berbu; veliki broj korisnih saveta; veliki broj stručnih tekstova, veliki broj korisnih tabela.

Autorka je Snežana Ognjenović dugogodišnja instruktorka organskog baštovanstva i predavač iz domena organske proizvodnje.
Izdavač: Organska bašta.

„Moj baštenski dnevnik“

Format: B5

Obim: 208 strana

Povez: spirala

„Vodič kroz organsko baštovanstvo za 2023.“

Format: A5

Obim: 168 strana, 8 kolornih strana

Povez: meki

Poklon kalendar A4

MESEČEVE MENE KALENDAR

Cena dostave nije uključena u cenu.

Web portal www.organskobastovanstvo.rs promoviše proizvodnju zdravstveno – bezbedne hrane primenom metoda organske proizvodnje kao deo aktivnosti udruženja Centar za promociju i edukaciju „Organska bašta“.

Ostali artikli ovog prodavca

Možda će vam se svideti …