Akcija!

Radna sveska za organske baštovane “Moj baštenski dnevnik” na popustu 15%

841,50рсд

“Moj baštenski dnevnik” je radna sveska koja organskim baštovanima pomaže u praćenju brojnih aktivnosti u povrtnjaku i voćnjaku.

Organska bašta je izvor zdravog povrća, voća, začinskog i lekovitog bilja i u njoj živi veliki broj biljnih i životinjskih vrsta. Stoga, baštovani uvek imaju pune ruke posla i veoma je zahtevno održati proizvodnju tokom cele godine sa tako velikim brojem različitih aktivnosti.

Zbog toga, od ove godine, organski baštovani imaju na raspolaganju i priručnik “Moj baštenski dnevnik”.

“Moj baštenski dnevnik” nije vezan za određenu kalendarsku godinu i možete ga prilagoditi vašim potrebama. Ova radna sveska čini proizvodnju zdravih plodova lakšim jer “Dnevnik”prati vaše aktivnosti u organskom povrtnjaku i voćnjaku tokom cele godine i pomaže u:

– planiranju od idejnog rešenja do realizacije;

– nabavci reproduktivnog materijala, opreme i alata;

– pripremi đubriva i sredstava za zaštitu biljaka;

– planiranju dnevnih aktivnosti u povrtnjaku i voćnjaku itd.

“Moj baštenski dnevnik” je funcionalno povezan sa “Vodičem organskog baštovanstva za 2024.“.

Autorka je Snežana Ognjenović dugogodišnja instruktorka organskog baštovanstva i predavač iz domena organske proizvodnje.
Izdavač: Organska bašta.
Format:

B5

Broj strana:

208

Povez:

spirala.

“Moj baštenski dnevnik” je radna sveska koja organskim baštovanima pomaže u praćenju brojnih aktivnosti u povrtnjaku i voćnjaku.
Cena dostave nije uključena u cenu.

Web portal www.organskobastovanstvo.rs promoviše proizvodnju zdravstveno – bezbedne hrane primenom metoda organske proizvodnje kao deo aktivnosti udruženja Centar za promociju i edukaciju “Organska bašta”.

Dodatne informacije

Format:

B5

Broj strana:

208

Povez:

spirala.

Možda će vam se svideti …