Slavol 100ml

110.00дин.

SLAVOL je tečno mikrobiološko đubrivo stimulator rasta koje je sertifikovano za primenu u organskoj i tradicionalnoj poljoprivrednoj proizvodnji. Ovaj proizvod je bez hemijskih dodataka i pozitivno deluje na biljke, zemljište i životnu sredinu.

Slavol se koristi za folijarnu prihranu: strna žita (pšenica, ječam, tritikale itd.), kukuruz, soja, suncokret, šećerna repa, krmno bilje, duvan; Paradajz, paprika, krastavci, kupusnjače, korenasto – krtolasto povrće, lisnato povrće, mahunarke, itd. Ruže i sezonsko cveće: Hrizantema, Begonija, Petunija, Viola, Salvija, Dalija, Lepa kata, Lisičji rep, Lantana, Koprivica, Kadifa; Perene i ukrasne trave: Lavanda, Žalfija, Iberis, Ehinacea, Hosta, Ruzmarin, Vinca; Zimzeleno i listopadno drveće i žbunje: Šimšir, Hortenzija, Hibiskus, Berberis; Četinarsko drveće i žbunje: Tuja, Čempres, Kleka, Tisa;

Web portal www.organskobastovanstvo.rs promoviše proizvodnju hrane po principima i metodama organske poljoprivrede kao deo aktivnosti udruženja Centar za promociju i edukaciju „Organska bašta“. U ponudi naše prodavnice nalazi se veliki broj proizvoda koji mogu da se koriste u organskoj bašti kao i u profesionalnoj organskoj proizvodnji.

Proizvodi koji se nalaze u ponudi web shop-a www.organskobastovanstvo.rs distribuiraju se preko poljoprivredne apoteke HAPPY GARDEN.

Ostali artikli ovog prodavca