Slavol S 250 ml

490.00дин.

SLAVOL S je tečno đubrivo – stimulator rasta koji je sertifikovan za primenu u organskoj i tradicionalnoj poljoprivrednoj proizvodnji za: Tretman semena ratarskih i povrtarskih biljaka (kukuruz, pšenica, soja, suncokret, paprika, itd), Ožiljavanje reznica ukrasnog bilja (sobnog i sezonskog cveća, perena, listopadnog i četinarskog drveća i žbunja, Ožiljavanje reznica ukrasnog bilja (sobnog i sezonskog cveća, perena, listopadnog i četinarskog drveća i žbunja)

SLAVOL S je tečno đubrivo – stimulator rasta koji je sertifikovan za primenu u organskoj i tradicionalnoj poljoprivrednoj proizvodnji za: Tretman semena ratarskih i povrtarskih biljaka (kukuruz, pšenica, soja, suncokret, paprika, itd).

Cena dostave nije uključena u cenu.

Web portal www.organskobastovanstvo.rs promoviše proizvodnju hrane po principima i metodama organske poljoprivrede kao deo aktivnosti udruženja Centar za promociju i edukaciju „Organska bašta“. U ponudi naše prodavnice nalazi se veliki broj proizvoda koji mogu da se koriste u organskoj bašti kao i u profesionalnoj organskoj proizvodnji.

Proizvodi koji se nalaze u ponudi web shop-a www.organskobastovanstvo.rs distribuiraju se preko poljoprivredne apoteke HAPPY GARDEN.

Ostali artikli ovog prodavca