Slavol vvl 1l

580.00дин.

SLAVOL VVL je tečno đubrivo, stimulator rasta koji je sertifikovan za primenu u organskoj i tradicionalnoj poljoprivrednoj proizvodnji.

Slavol VVL se koristi za sadnju voća i vinove loze kao i folijarnu prihranu:

  • voća: jabučastog, koštičavog, jagodastog i jezgrastog
  • vinove loze
  • sadnica i kalemova

SLAVOL VVL sprečava opadanje i pucanje plodova pred berbu, smanjuje napad saprofita u skladištima. Takođe, koristi se u proizvodnji sadnog materijala za inicijaciju i formiranje adventivnih korenova podloge, brže zarastanje kontaktne površine između podloge i plemke. Koncentracije auksina u ovim preparatima su prilagođene potrebama biljaka za koje su namenjeni. U Slavolu VVL aktivnu materiju čine i žive ćelije bakterija koje kada dođu u kontakt sa zemljištem naseljavaju površinu korena i pozitivno utiču na ishranu biljaka azotom, fosforom, kalijumom, mikroelementima.

Cena dostave nije uključena u cenu.

Web portal www.organskobastovanstvo.rs promoviše proizvodnju hrane po principima i metodama organske poljoprivrede kao deo aktivnosti udruženja Centar za promociju i edukaciju „Organska bašta“. U ponudi naše prodavnice nalazi se veliki broj proizvoda koji mogu da se koriste u organskoj bašti kao i u profesionalnoj organskoj proizvodnji.

Proizvodi koji se nalaze u ponudi web shop-a www.organskobastovanstvo.rs distribuiraju se preko poljoprivredne apoteke HAPPY GARDEN.

Ostali artikli ovog prodavca