Tikva Nektar domaća 10g

100.00дин.

Tikva je povrće male energetske vrednosti ali zato sadrži zavidnu količinu kalijuma, fosfora, kalcijuma, gvožđa i mangana, Od vitamina najviše ima karotina, vitamina C i vitamine B kompleksa. Lako je probavljiva, deluje na regulisanje varenja i pogodna je za osobe koje imaju problema sa težinom.

Tikva NEKTAR DOMACA je kasna sorta atraktivne boje mesa. Proizvodi se direktnom setvom od kraja proleca do sredine leta. Duzina vegetacije 80-90dana nakon nicanja semena.

Literatura: Organska basta   Gajenje povrća od A do Š  Ređe gajene vrste povrća

Cena dostave nije uključena u cenu.

Web portal www.organskobastovanstvo.rs promoviše proizvodnju hrane po principima i metodama organske poljoprivrede kao deo aktivnosti udruženja Centar za promociju i edukaciju „Organska bašta“. U ponudi naše prodavnice nalazi se veliki broj proizvoda koji mogu da se koriste u organskoj bašti kao i u profesionalnoj organskoj proizvodnji.

Proizvodi koji se nalaze u ponudi web shop-a www.organskobastovanstvo.rs distribuiraju se preko poljoprivredne apoteke HAPPY GARDEN.

Ostali artikli ovog prodavca

Deprecated: Function Redis::delete() is deprecated in /home/bastovanstvo/public_html/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php on line 155