Majoran, mažuran
U kuhinji se majoranom začinjavaju ragui, guščje i pačje pečenje, pečenje od mlevenog mesa, mnogi sosovi, slani i prženi krompir kao i supe od krompira i mahunarki. Majoran se u velikim količinama upotrebljava u proizvodnji kobasica.
Pakovanje: | 0,3 g |
---|---|
Dorada: | Seme nije hemijski tretirano. |
Ovo je dvogodišnji ili višegodišnji grm poreklom iz Mediterana. Majoran naraste do visine od 20 do 50 cm, ima jajolike listove i cveta belo do svetlo-ljubičasto ili ružičasto. Čitava biljka je obrasla finim dlačicama. Lišće je aromatično.
Rok važenja deklaracije: 30.12.2024.
Cena dostave nije uključena u cenu.
Web portal www.organskobastovanstvo.rs promoviše proizvodnju zdravstveno – bezbedne hrane primenom metoda organske proizvodnje kao deo aktivnosti udruženja Centar za promociju i edukaciju “Organska bašta”.
Dodatne informacije
Pakovanje: | 0,3 g |
---|---|
Dorada: | Seme nije hemijski tretirano. |