Detaljno uputstvo za poručivanje

KUPOVINA NA INTERNET PRODAVNICI “ORGANSKE BASTE”.

1. Registracija

Registracija se obavlja samo jednom, a svaki sledeći put kada posetite Internet prodavnicu “Organske baste” sistem će vas automatski prepoznati. Registracija se obavlja izborom opcije “Registracija”.

Potrebno je da: 1. navedete svoju email adresu; 2. unesete lozinku; 3. potvrdite unos klikom na odgovarajuće dugme.

Otvoriće vam se početna stranica sajta, a kao potvrda uspešne registracije biće navedeno vaše ime pri vrhu svake stranice sajta. Ukoliko želite, sa sajta se u svakom trenutku možete odjaviti izborom opcije “Odjava”.

Ponovnu prijavu na sajt možete obaviti izborom opcije “Prijava” i navođenjem svoje email adrese i dodeljene lozinke.

Kao što je to uobičajeno na svim Internet sajtovima za registraciju je neophodno da vaš Internet browser podržava rad sa “cookies”. “Cookies” (kolačići) su standardno uključeni na većini programa za pretraživanje interneta.

2. Odabir proizvoda koji želite da kupite

Proizvodi su organizovani po kategorijama. Kada pronađete proizvod koji želite da naručite izaberite dugme “Dodaj u korpu”. Tada možete izabrati i količinu proizvoda koji želite da kupite. Sada slobodno možete nastaviti sa odabirom proizvoda.

3. Pregled “Korpe”

Kada ste završili sa odabirom proizvoda, izaberite opciju “Korpa”. Na stranici “korpa” se prikazuju svi proizvodi koje sto da sada stavili u nju(količinu možete povećati ili smanjiti ili proizvod možete izbaciti iz korpe). Zatim, krenite dalje na sledeći korak.

4. Unos podataka o naručiocu i mestu isporuke

Korpa je početna tačka u kreiranju narudžbenice, a narednom koraku je potrebno da navedete podatke o naručiocu (kupcu) i adresu za slanje porudžbine. Ukoliko kupujete kao fizičko lice, preporučujemo da navedite podatke iz lične karte.
Podaci o mestu isporuke su podaci gde želite da pošaljemo pošiljku.

5. Način dostave

Dostava naručenih proizvoda iz narudžbenice se obavlja po evidentiranju vaše uplate. .

6. Izbor načina plaćanja

U ovom koraku je potrebno da izaberete kako želite da platite naručene proizvode.

7. Pregled i potvrda narudžbenice
Na kraju, pre nego što potvrdite narudžbenicu, možete još jednom pogledati sve njene detalje: šta ste naručili, podatke o naručiocu, adresu isporuke, kako će pošiljka biti upakovana, kada će biti dostavljena, koliko iznose troškovi dostave, kolika je ukupna cena, itd.
Ukoliko se slažete sa narudžbenicom izaberite opciju “Potvrdi” čime je ona kreirana. Automatski sa potvrdom narudžbenice na registacioni email vam se šalje pregled narudžbenice i uputstvo za plaćanje.

8. Prijem narudžbenice

Nakon prijema narudžbenice, potvrdićemo Vam prijem narudžbine u roku od 48 sati, a slanje pošiljke će biti realizovano u roku 3-7 dana. Nakon što pošiljka bude preuzeta od strane kurira poslaćemo vam obaveštenje.