Organik live Fest – 8. i 9.septembar u Topčiderskom parku u Beogradu

Nastup Serbia Organike na Organik live Festu – 8. i 9.septembra u Topčiderskom parku u Beogradu

Serbia Organika će nastupiti sa svojim članicama  koje će izlagati voće i povrće, pečurke,  med, proizvode od voća i pečuraka, sušeno voće na 8. Organic Live Festu u okviru Organske ulice,  koji se održava 08. i 09. 09. u Beogradu u Topčiderskom parku.

Ovo je prvi festival održivog razvoja u jugoistočnoj Evropi koji promoviše organsku poljoprivredu, obnovljive izvore energije, zaštitu životne sredine i generalno održivi stil života.Koncept je zasnovan na promovisanju racionalnog korišćenja prirodnih resursa primenom savremenih tehnologija. Obnovljivi izvori energije, organska proizvodnja, zdrav način života i zaštita životne sredine osnovne su teme festivala, a ujedno i najaktuelnije teme savremenog društva.

U okviru festivala na solarnoj bini ćemo 08.09. od 13.30-15.00 časova održati i edukaciju u vidu interaktivne radionice potrošača i šire javnosti  sa ciljem podizanja novoa znanja o svim aspektima organske proizvodnje, organske proizvodnje iz ugla organskog proizvođača, prepoznavanju organskih proizvoda i razlikovanju od konvencionalnih i lažnih organskih, kao  i o zaštiti prava potrošača organskih namirnica. Tokom festivala ćemo  posetiocima deliti edukativno- promotivne brošure.

Na Solarnoj bini izvodi se različit program festivala koji obuhvata časove rekreativnog sporta, koncerte rok muzike, klasične i džez muzike i opere. Program čine i pozorišne predstave za odrasle i decu, tribine na temu ekološke odgovornosti na kojoj učestvuju poznate ličnosti iz sveta sporta, kulture, obrazovanja itd.

Radno vreme festivala je 10-20 časova

U saradnji sa JP GSP, biće organizovan poseban prevoz do festivala i to ekološkim Organic live fest autobusom na gas, koji će 8. i 9.  septembra prevoziti sugrađane od Trga Republike do Topčiderskog parka, a saobračaće na svakih pola sata u periodu od 10 do 20h.

Pogledajte više http://www.organiclivefest.com/

Ovako je to izgledalo  prošle godine