Organska bašta priručnik

750.00дин.

Knjiga „Organska bašta“ je novo, šesto, dopunjeno izdanje knjige „Gajenje povrća s ljubavlju“ koja je iz štampe izašla 1996. godine. Ovaj priručnik predstavlja svojevrsni vodič kroz organsko baštovanstvo i daje odgovore na brojna pitanja vezano za planiranju okućnice i povrtnjaka, setvu i sađenje, uticaj Meseca na rast povrća, ishranu, zaštitu kao i negu povrća, začinskih, lekovitih i korisnih biljnih vrsta, voća itd.

Autor je Snežana Ognjenović dugogodišnji instruktor organskog baštovanstva i promoter organske poljoprivrede. Izdavač: Organska bašta. Recenzent: profesor emeritus dr Branka Lazić.

Ovo je priručnik koji ćete nositi sa sobom u baštu!

 Gajenje povrća od A do Š  Ređe gajene vrste povrća

Cena dostave nije uključena u cenu.

Web portal www.organskobastovanstvo.rs promoviše proizvodnju hrane po principima i metodama organske poljoprivrede kao deo aktivnosti udruženja Centar za promociju i edukaciju „Organska bašta“. U ponudi naše prodavnice nalazi se veliki broj proizvoda koji mogu da se koriste u organskoj bašti kao i u profesionalnoj organskoj proizvodnji.

Proizvodi koji se nalaze u ponudi web shop-a www.organskobastovanstvo.rs distribuiraju se preko poljoprivredne apoteke HAPPY GARDEN.

Ostali artikli ovog prodavca