Dobrodošli na Educons – Fakultet ekološke poljoprivrede

UPIS U ŠKOLSKU 2021/2022 godinu.

Sve informacije o prijavi, polaganju prijemnog ispita i detaljnijim uslovima studiranja se mogu dobiti i putem telefona

021/4893 610, 021/4893 611 i na sajtu http://educons.edu.rs/

Fakultet ekološke poljoprivrede u Sremskoj Kamenici uveo je i nov četvorogodišnji studijski program Organska biljna i stočarska proizvodnja sa najsavremenijim domom za studente i sa besplatnim Internetom u krugu od oko 20 km u Novom Sadu za sve student. Studije se izvode na srpskom i na engleskom jeziku.

Fakultet ekološke poljoprivrede obrazuje inženjere poljoprivrede koji će se baviti proizvodnjom zdravstveno bezbedne hrane. Edukacija započinje sa osnovnim znanjima iz svih oblasti poljoprivrede koja se zatim primenjuju na zahteve proizvodnje organske ili zdravstveno bezbedne hrane uz primenu ekoloških principa.

Da bi se ostvarila proizvodnja visoko vredne i zdravstveno bezbedne hrane, uz poštovanje ekoloških principa potreban je novi profil stručnjaka, sa specifičnim teoretskim i primenjenim znanjima baziranim na novim tehnologijama, a koja obuhvataju upravljanje, korišćenje i očuvanje prirodnih resursa uz ekonomsku dobit, poboljšanje i unapređenje socijane strukture ruralnih sredina.

U Sremskoj Kamenici se uvode i jednogodišnje master akademske studije Organska biljna i stočarska proizvodnja koje se izvode na srpskom i engleskom jeziku .

Fakultet ekološke poljoprivrede je akreditovao doktorske studije studijskog programa Poljoprivredne nauke koji se izvodi na srpskom i engleskom jeziku.

Više na www.educons.edu.rs

OLYMPUS DIGITAL CAMERA