Organska bašta 2 – zaštita bilja

750.00дин.

Organska bašta 2- Baštovanstvo pod okriljem prirode, nastavak knjige „Organska bašta“ , detaljno upoznaje čitaoce sa velikim brojem bolesti i štetočina povrća i načinima njihovog suzbijanja. Knjiga sadrži recepte za pripremu fito-eko preparata i upoznaje čitaoca sa svekolikim biljnim i životinjskim svetom koji naseljava baštu i okućnicu i pomaže u biološkoj borbi protiv bolesti i štetočina. Ova agro-ekološka knjiga sadrži i preko 250 saveta koji pomažu da se poslovi u bašti bolje organizuju.

Autor je Snežana Ognjenović dugogodišnji instruktor organskog baštovanstva i promoter organske poljoprivrede. Izdavač: Organska bašta.

 

Organska basta   Gajenje povrća od A do Š  Ređe gajene vrste povrća

 

 

Cena dostave nije uključena u cenu.

Web portal www.organskobastovanstvo.rs promoviše proizvodnju hrane po principima i metodama organske poljoprivrede kao deo aktivnosti udruženja Centar za promociju i edukaciju „Organska bašta“. U ponudi naše prodavnice nalazi se veliki broj proizvoda koji mogu da se koriste u organskoj bašti kao i u profesionalnoj organskoj proizvodnji.

Proizvodi koji se nalaze u ponudi web shop-a www.organskobastovanstvo.rs distribuiraju se preko poljoprivredne apoteke HAPPY GARDEN.

Ostali artikli ovog prodavca